Medianieuws

Noa Vahle gaat naar Qatar als verslaggever voor SBS6

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

NOA VAHLE SBS6/TALPA

Noa Vahle gaat naar het WK voetbal in Qatar. De dochter van Linda de Mol wordt de verslaggever ter plaatse.

Normaal gesproken vertolkt Hélène Hendriks die rol namens Talpa/Veronica, maar zij blijft dit najaar aanschuiven bij Vandaag Inside en kan zo ook uitzendingen van HLF8, de talkshow in de vooravond van SBS 6, blijven presenteren.

Dat laatste verklapte Wilfred Genee gisteravond in In de Wandelgangen, het onlineprogramma van Vandaag Inside. ,,Hélène gaat niet naar Qatar. Ze blijft hier. Omdat we nog wat smaken aan tafel wilden hebben. We wilden er ook graag een vrouw bij hebben. Er is zoveel voetbal, zeven dagen in de week. Het is ook wel lekker als ze thuis kan blijven. En er is een kans dat ze nog een paar uitzendingen moet doen omdat Johnny niet gelijk vijf dagen in de week kan doen.”

 
 Noa Vahle timmert behoorlijk aan de weg als redacteur en sportverslaggever. Ze deed vorig seizoen al de verslaggeving van de Europa en conference league en is komend seizoen ook hockeypresentator bij Viaplay. Bij de streamingdienst neemt ze samen met Anne-Greet Haars de Tulp hoofdklasse heren- en dameshockey voor haar rekening. Kijk hieronder naar een fragment van Noa van een paar maanden toen ze te gast was bij HLF8 van SBS.
 
 
Ad/Mediasite.tv