Medianieuws

Irene Moors weg bij SBS

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Irene Moors is na februari 2019 niet meer exclusief verbonden aan Talpa Network.

In een veranderend medialandschap wil Irene  haar ervaring en creativiteit kunnen inzetten voor meerdere opdrachtgevers. In goed overleg is daarom besloten dat na eind februari geen nieuw exclusief contract met Talpa Network wordt aangegaan.

De afgelopen drie jaar presenteerde Irene tien verschillende titels voor SBS6 waaronder de quiz ‘De Perfecte Vraag’, de culinaire strijd ‘Over Smaak valt te Twisten’, de talentenjacht ‘Topper Gezocht’ en de late night talkshow ‘Naar Bed met Irene’.

Irene over haar tijd bij Talpa Network: “Ik ben dankbaar voor de programma’s die ik heb mogen doen. Het was een mooi avontuur waar ik met veel plezier op terugkijk. Maar in een veranderend medialandschap moet je mee bewegen. Na ruim 30 jaar in ‘vaste tv-dienst’ te hebben gewerkt, heb ik behoefte aan creatieve vrijheid en wil ik mijn ervaring voor mooie projecten bij meerdere opdrachtgevers inzetten.”

Karin de Groot, directeur Televisie van Talpa Network: “Wij begrijpen de keuze van Irene voor een ander carrière pad en bedanken haar voor de meer dan prettige samenwerking. Ze is een geweldige en veelzijdige vakvrouw die ons ongetwijfeld binnenkort weer gaat verrassen met bijzondere programma’s en projecten.

Talpa Network/Mediasite.tv