Medianieuws

Topper gezocht gaat van start bij SBS

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Welke nog onbekende ster staat in mei in een bomvolle Amsterdam ArenA op het podium tijdens Toppers in Concert 2018?

In het nieuwe programma Topper Gezocht! gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden tijdens het gezelligste meezingfeest van het jaar. Man/vrouw, jong/oud, nieuwkomer/routinier; iedereen kan zich opgeven maar de uiteindelijke winnaar moet wel bij de Toppers passen. En dat is lang niet voor iedereen weggelegd. Topper Gezocht! wordt gepresenteerd door Irene Moors en is vanaf zaterdag 17 maart te zien bij SBS6.

 De Toppers zelf nemen achter de jurydesk plaats en tijdens vier auditierondes beslissen zij welke twaalf kandidaten doorgaan naar de halve finale. Worden ze het niet eens, wat nogal eens wil gebeuren bij de heren, dan beslist het publiek. In de halve finale worden de kandidaten in drie groepen verdeeld en krijgen ze de opdracht om samen een medley te zingen. Hierna valt in elke groep één talent af en krijgen de twee overgebleven kandidaten uit elke groep de opdracht om een medley met De Toppers te zingen. Per koppel gaat het beste talent door naar de finale.

De uiteindelijke winnaar staat op 25 en 26 mei met De Toppers op het podium én mag samen met hen een medley zingen. Wie kiezen René, Gerard, Jeroen en Jan als Topper en wie gaat er dus dit voorjaar twee avonden voor 65.000 man publiek optreden.

Wekelijks vanaf zaterdag 17 maart van 20.00 tot 22.00 uur op SBS6.

Talpa Networks/Mediasite.tv