Medianieuws

Johan Derksen en Özcan Akyol stemmen kleding op elkaar af tijdens Vandaag Inside

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Johan Derksen  en Ozcan Akyol

Een week geleden maakt Johan Derksen (73) een grap over het geblokte T-shirt van zijn collega Özcan Akyol (38). Özcan, ook wel bekend onder de naam Eus, besluit Johan daarop te verblijden met hetzelfde exemplaar.

Wanneer de voetbalanalist dit shirt gisteravond aantrekt tijdens de uitzending liggen de kijkers van 'Vandaag Inside' in een deuk.

Vorige week maakt Johan Eus nog belachelijk om zijn nieuwe aanwinst. De journalist draagt tijdens de uitzending van Vandaag Inside een zwart-wit geblokt shirt dat volgens Johan uit Istanbul of Syrië komt. Ook vraagt hij zich af of Eus het shirt misschien voor carnaval heeft gekocht. 

Later lijkt Johan zich te bedenken. "Ik wil hem ook graag hebben. Ruitjes staan mij toevallig heel goed", grapt hij. Om die reden besluit Eus zijn collega te verrassen. "Dit was het allerlaatste exemplaar", vertelt hij over het shirt van Ted Baker. 

Na het reclameblok verschijnt zowel de voetbalanalist als Eus met hetzelfde T-shirt aan aan tafel. "Het staat je goed. Je lijkt dertig jaar jonger zo", zegt presentator Wilfred Genee. Ook Johan is tevreden: "Ik vind het een hartstikke leuk ding." Het lijkt de voetbalanalist zelfs grappig als zijn andere collega's ook in hetzelfde shirt aan tafel zitten. "Eus kijkt nu of er ook voor jullie truitjes zijn. Kijk hieronder het fragment.

Vandaag Inside/Mediasite.tv