Medianieuws

Het NK Kort Douchen: Radio Veronica-luisteraars strijden om 1 miljoen liter water

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 TIM KLIJN RICK ROMIJN NIELS VAN BAARLEN

Luisteraars van Radio Veronica maken vrijdagochtend 16 september tijdens De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen kans op 1 miljoen liter water.

Vijf deelnemers wagen zich met het NK Kort Douchen aan de uitdaging precies 1 minuut te douchen. Voor wie het dichtst bij die minuut uitkomt, vergoedt Radio Veronica de rekening voor het verbruik van 1 miljoen liter water.

Korter douchen, in tijden van schaarste is het een hot topic. Niet alleen lekker efficiënt, maar vooral erg goed voor je energierekening. Radio Veronica daagt luisteraars van De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen daarom uit het tegen elkaar op te nemen: vijf deelnemers komen langs in de studio en mogen om de beurt een poging wagen om zo dicht mogelijk bij – maar absoluut niet langer dan (!) - 1 minuut douchen te komen. Voor wie het dichtst bij de minuut uitkomt, betaalt Radio Veronica de rekening voor het gebruik van maar liefst 1 miljoen liter water!  

Live verslag 

Benieuwd wie er naar huis gaat met 1 miljoen? Luister dan op vrijdagochtend tussen 06.00 en 09.00 uur naar De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen op Radio Veronica. 

Talpa Network/Mediasite.tv