Medianieuws

Miljuschka Witzenhausen valt in de smaak bij de Vandaag Inside kijker

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een toch wel verrassende tafelgast voor kijkers woensdagavond  in 'Vandaag Inside'.

Miljuschka Witzenhausen (38), onze food- en lifestyledeskundige, vergezelt Wilfred Genee (56), Johan Derksen (74) en René van der Gijp (62). En dat bevalt zo goed dat fans van het programma meer Miljuschka willen.

 Waarom Miljuschka en Vandaag Inside voor sommige kijkers een verrassende combinatie is? Miljuschka laat zich eerder fel uit over Johan Derksen tijdens de beruchte kaarsrel. In haar Instagram Stories gunt ze de VI-mannen en Talpa-bazen destijds een reïncarnatie als vrouw met 'veel ongesteldheid', 'een kutovergang' en 'een kaars voor ontbijt voor de rest van hun leven'. 

Als Wilfred aan Miljuschka vraagt wat voor haar de reden is om op de uitnodiging in te gaan, vertelt ze: "Nou, dat is de meest gestelde vraag van vandaag. Toen het gisteren werd aangekondigd hier dat ik langs zou komen, kreeg ik ineens heel veel appjes. Jullie hebben een fanatiek redactielid, Sam, die belt al twee jaar en zegt: 'Kom je aanschuiven, kom je aanschuiven?'" Uiteindelijk is het haar cameraman die Miljuschka over de streep trekt. "Hij zei: 'Mil, moet je doen, dat is het meest fantastische programma ooit." 

Vervolgens tovert Miljuschka een gereedschapskist vol met de favoriete snacks van Wilfred, Johan en René op tafel om 'het ijs te breken'. Met voor Johan zijn favoriete Yakult-drankjes, voor René kaas en worst en voor Wilfred 'gezonde dingen'. "Want ik weet dat dat van je vrouw moet." 

Miljuschka maakt wel duidelijk dat zij, anders dan Nicol Kremers, nooit in de Playboy zal staan. "Er is wel ergens een grens, vind ik. Mijn poes blijft voor Miljusch, zeg ik altijd. Ik heb kinderen, dus ik vind het echt best wel gênant als je naast een vader op het schoolplein staat en die kijkt naar je en die weet hoe het er van onder uit heeft gezien." 

Wilfred, Johan en René zijn in opperbeste stemming met Miljuschka aan tafel en kijkers lopen eveneens met haar weg, blijkt uit de reacties. 'De chemie tussen de mannen, René in het bijzonder, en Miljuschka is fantastisch!' pent een kijker. 'Graag iedere week uitnodigen!' Een ander vindt Miljuschka's verschijning 'verrassend', maar zegt dat ze wel 'lekker kan lullen'. Een derde kijker noemt Miljuschka 'een op en top klasse vrouw'. Weer een fan schrijft: 'Ik vind Miljuschka uitstekend als gast bij Vandaag Inside. Draait moeiteloos mee, wat mij betreft vaker.' Kijk hieronder naar fragment van Miljuschka Witzenhausen  bij Vandaag Inside van SBS6.

Vandaag Inside/Mediasite.tv