Medianieuws

Koen Weijland en Anne-Greet Haars vervangen Amber Brantsen bij de formule 1 uitzendingen van Viaplay

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Koen Weijland en Anne Geerts Haars F1n Viaplay

Viaplay en de Formule 1 maken zich op voor de ontknoping van het wereldkampioenschap 2023.

Amber Brantsen na GP Qatar met zwangerschapsverlof.Koen Weijland vanaf GP Amerika presentator Formule 1 Anne-Greet Haars presenteert Sprint Shootouts vanaf GP QatarAls op 8 oktober na 57 ronden de finishvlag valt in Qatar neemt Amber Brantsen tijdelijk afscheid van de Formule 1-studio. Vanwege haar zwangerschap draagt zij het stokje na de Grand Prix van Qatar over aan collega Koen Weijland. Het team wordt tijdens de resterende Sprintrace-weekenden dit seizoen versterkt met Anne-Greet Haars, die op maandagen al het Formule 1-programma ‘In de Slipstream’ presenteert.
Koen Weijland: “Ik kijk er ontzettend naar uit om de laatste vijf Formule 1-weekenden van het Formule 1-seizoen 2023 te verzorgen. Ik ben opgegroeid met voetbal als mijn grote sportliefde, maar de laatste jaren ben ik ook aangestoken door het Formule 1-virus. Het vuurtje is verder aangewakkerd toen ik begin dit seizoen inviel tijdens de testdagen in Bahrein. De bevlogenheid bij de analisten en de mensen achter de schermen was fantastisch. Ik kijk er naar uit om met hun passie en expertise de uitzendingen te maken. 

Anne-Greet Haars: “Ik ben super enthousiast dat ik nu ook in het weekend de Formule 1 mag presenteren op Viaplay. Het is een mooie kans om mezelf verder te ontwikkelen als presentatrice. Mijn passie voor deze sport is groot. Het is geweldig om te zien hoe Verstappen telkens weer het onmogelijke mogelijk maakt en we historische tijden beleven. Ik kijk er naar uit om samen met de zeer enthousiaste analisten en redactie deze uitzendingen te maken.

Viaplay/Mediasite.tv