Medianieuws

Massa is Kassa-Nicol Kremers maakt bijzondere carrièremove

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Nicol Kremers Massa is Kassa SBS6

Hatseflats Nicol Kremers onthulde vorig al dat ze aan een kinky webshop werkt en gisteren deed ze haar sexy plannen volop uit de doeken in SBS6-realityserie Massa is Kassa. Inmiddels is haar foxwilde winkel zelfs al geopend.

In de aflevering van gisteren zien we hoe ons Nicol haar Peter vertelt dat ze eigenlijk best een sekswinkel zou willen openen. Fysiek - de fam bezit nog een 'grenspandje' waar de winkel wel zou passen - én online. Nou, wie nu naar nicolleke.nl gaat, ziet dat het online al helemaal is gelukt. 'Nicolleke' is gelanceerd - en hoe!

Hatseflatsen maar

"Zou de dè wel doen?", is Peters eerste, lekker Brabantse reactie wanneer Nicol haar spannende plannen onthult, maar de vakantieparkenbaron wordt al snel enthousiast van het idee. Inmiddels is Nicol het dus al gelukt om haar platform, dat ze omschrijft als "vrouwelijk en chique", te lanceren. "Wil jij ook foxwild worden in de slaapkamer?", lezen we (met rode oortjes) op haar site. "Dat kan met onze ruime collectie sextoys! Nicolleke biedt een ruim assortiment seksspeeltjes voor zowel hem als haar. Geniet samen óf alleen en kom gegarandeerd tot je hoogtepunt.

 Taboe doorbreken

Uiteraard wil ze met de verkoop van onder meer erotische zwepen, trileitjes, cannabis glijmiddel, hete harnasjes en penisplugs vooral poen pakken, maar de ondernemende miljonairsvrouw heeft ook een nobel doel! Ze vindt dat er nog een onterecht taboe heerst op het kopen van seksspullen die helpen bij het hatseflatsen. "Wij zijn van mening dat in de slaapkamer niets te gek is."Kijk hieronder naar het fragment waarin Nico begint over de plannen voor zeer bijzondere winkel.

 

VERONICA SUPERGUIDE/MEDIASITE.TV