Medianieuws

Massa is Kassa krijgt 6 seizoen bij SBS6

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Peter en Nicole Gillis SBS6

Massa Is Kassa En dat geldt ook zeker voor SBS6, die er in rap tempo nieuwe afleveringen uitpompt.

Maak je klaar voor alweer een gloednieuw seizoen van Familie Gillis, volgende maand al.

 En dat terwijl we deze week nog konden genieten van een gloednieuwe, voor kijkers weer verbazingwekkende Gillis-aflevering. Dat er zó snel weer een nieuw seizoen komt, is dus vrij onverwacht, maar SBS6 hatseflatst door en laat er overduidelijk geen gras over groeien. De Godfather van de Gillisjes, Peter, mocht het nieuws zelf bekendmaken op Insta.

Doorpakken met die handel

"PRIMEUR!", begint Peter, die wel weet hoe hij de show weer lekker kan promoten. "Ik mag alvast aankondigen dat er een zesde seizoen van 'Familie Gillis: Massa is kassa' aankomt. En wat voor een... het seizoen bestaat uit maar liefst 8 aflevering. Hatseflats.

Familie Gillis: Massa Is Kassa seizoen 6

Peter, vriendin Nicol en zoons Mark en Ruud gaan erg lekker. Ze groeiden in een hele korte tijd uit tot een soort Meiland-achtige reality-familie. Wekelijks kijken er honderdduizenden mensen naar de fam op SBS6 en dat snappen we best. Het is allemaal vrij heftig. Peter tikt in rap tempo een wagonlading worstenbroodjes weg, er vinden de gekste dingen plaats, zoals een eendenbegrafenis inclusief koffie en cake, en de heerlijke voice-over van de realityserie - Frank Lammers - maakt de hoofdrolspelers genadeloos hard en sarcastisch belachelijk.  Kijk hieronder een fragment uit het afgelopen seizoen van Massa is Kassa.

Het nieuwe Familie Gillis: Massa Is Kassa seizoen is vanaf 22 februari elke dinsdag om 20.30 tot 21.30 uur bij SBS6.

Veronica Superguide/Mediasite.tv