Medianieuws

Mark Rutte schuift zondag aan bij Linda de Mol op SBS

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
 

Linda de Mol strikt Mark Rutte voor Linda's Wintermaand

Premier Mark Rutte is dit weekend te gast in Linda's Wintermaand.

Het programma is zondagavondom 20.00 te zien bij SBS, heeft een woordvoerder donderdag gemeld.

 
Aan Shownieuws laat Linda over de keuze voor haar eerste gast weten: "Als iemand een bijzonder 2020 heeft gehad, dan is het Mark Rutte wel. Dit is niet het programma waarin ik even alle kritiekpunten op het corona-beleid ga doornemen of eens even ga kijken wat er in 10 jaar premierschap allemaal is misgegaan."
 

Als iemand een bijzonder 2020 heeft gehad, dan is het Mark Rutte wel.

 
Linda de Mol

 De presentatrice vervolgt: "Ik ben heel erg geïnteresseerd in de mens Mark Rutte die een heel pittig, zwaar, bijzonder jaar achter de rug heeft waarin hij leiding moet geven aan een land in de grootste crisis van de afgelopen decennia en ook nog zijn moeder verliest en die hele verantwoordelijkheid draagt.

In Linda’s Wintermaand ontvangt Linda boeiende gasten met uiteenlopende achtergronden: van politici en presentatoren tot succesvolle zangers, acteurs en realitysterren. In het decor van een winters chalet zit Linda met haar gasten bij het haardvuur en is de sfeer zoals altijd warm en hartelijk, wat ervoor zorgt dat de gesprekken buitengewoon eerlijk en openhartig zijn. De huisband Mell & Vintage Future zorgt voor de muzikale omlijsting en speelt het favoriete liedje van Linda’s gasten.

De opnames zijn al gemaakt. Volgens De Mol was de premier "erg open" tijdens het gesprek. Behalve Mark Rutte is zondag ook Floortje Dessing te gast. Kijk hieronder naar een fragment.

Shownieuws/Mediasite.tv