Medianieuws

Wilfred Genee denkt aan stoppen met zijn tv werk

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Wilfred en Hele Hendriks

 

De mannen van Veronica Inside zijn al jaren een vaste wekelijkse waarde op tv, maar Johan Derksen kapt er volgend jaar mee.

Wat er dan met het programma gaat gebeuren? Dat weten we nog niet, al denkt ook presentator Wilfred Genee nu al aan stoppen.

 "Ik weet heel eerlijk gezegd niet of ik nog doorga als hij (Johan Derksen, red.) stopt. Maar dat heeft niet zozeer met Johan te maken, als wel met mijn eigen ambitie. Ik weet echt niet of die dan nog hier ligt", geeft de uitgesproken presentator aan in weekblad Story.

Wilfred Genee  is 'heel moe

Oké, dat blijft nog even spannend dus. Wilfred heeft momenteel trouwens weinig tijd om echt vooruit te blikken op zijn carrière. De man maakte de afgelopen weken een dagelijkse radioshow voor Veronica én twee SBS6-talkshows per avond. Inmiddels is dat er ééntje geworden, nog altijd even spraakmakend en 'ordinair'. Maar toch... best pittig allemaal. "Ik ben ook echt heel moe", geeft hij toe aan het weekblad. 

Waar is Wilfred aan begonnen?

"Of ik heb beseft waar ik aan begon? Nou, misschien niet helemaal, maar ik wilde ons team deze zomer echt samen hebben. Het had door de ruzie die we vorig jaar hebben gehad ook allemaal afgelopen kunnen zijn", legt hij uit. "En met het jaar dat achter ons ligt, wilde ik dit nu echt. Voor de zender, voor het team. En al zeg ik het zelf, volgens mij maken we een aardig programma.

Veronica Superguide/Mediasite.tv