Medianieuws

Vi vandaag heeft zijn kijkers in de maling genomen

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Advocaat en Genee Vi Vandaag

Afgelopen vrijdag stapte Dick Advocaat op bij VI Vandaag. Wilfred Genee kreeg het daarna zwaar te verduren van boze fans.

Gelukkig bleek het allemaal een grote grap.

Dick Advocaat weg bij VI Vandaag

Afgelopen vrijdag zagen VI Vandaag-kijkers hoe Dick Advocaat in de uitzending verrast werd… De mannen hadden een kroon en een cape klaargelegd voor Dick, maar die moest daar niets van weten: “Als ik had geweten dat ik daarvoor moest komen dan had ik lekker thuis gebleven. Dat gekke gedoe.” Wilfred Genee dringt aan, maar Dick houdt voet bij stuk: “Doe ik niet.” Hij besluit zelfs op te stappen!

'Iedereen in de maling genomen'

Wilfred vertelt het hele weekend “een partij ellende” over zich heen gekregen te hebben… Hoe kon hij Dick als vriend van de show zo behandelen? gisterenavond  kwam de aap uit de mouw: het was allemaal maar een grapje! Koning TOTO wilde alvast wat aandacht genereren voor de nieuwe commercial met Dick én de VI-mannen. VI Vandaag-kijkers vinden het een briljante actie! Dat geldt zelfs voor de kijkers die er vrijdag volledig in waren getrapt. Kijk hieronder naar het opstappen advocaat bij Vi Vandaag.

VERONICA SUPERGUIDE/MEDIASITE.TV