Medianieuws

Vandaag Inside in Ziggo Dome heeft 10.000 bezoekers getrokken

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vandaag Inside Live

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp vinden het "heel bijzonder" om met hun programma in de Ziggo Dome te staan.

Meer dan 10.000 mensen kwamen zondagavond naar Amsterdam voor een liveversie van de talkshow die al twintig jaar - in verschillende samenstellingen en onder diverse noemers - op tv te zien is.

"Ik kijk m'n ogen uit dat er zoveel mensen voor dit kutprogrammaatje opdagen", zei Johan. "Ik realiseer me nooit dat wij zo'n impact op het land hebben." Voor Wilfred was de volle zaal "niet voor te stellen". "We proberen er net zo'n feest van maken in deze grote zaal als op tv", zei hij bij opkomst op het podium. "Het was een opmerkelijke ride, maar ik heb vanaf begin tot eind genoten."

"Mooi man", reageerde René van der Gijp bij zijn opkomst. "Het belangrijkste is dat mensen kunnen lachen en niet depressief naar bed gaan", zei de oud-voetballer over het programma waar hij al een jaar of zestien in te zien is. "Maar het is sowieso leuk als iets redelijk succesvol is en ik ben er ontzettend trots op."

Vandaag Inside/Mediasite.tv