Medianieuws

Roxane Knetemann Voelt zich zeer welkom bij Vandaag Inside

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Roxane Knetteman Vandaag Inside

Roxane Knetemann in het eerste seizoen van Vandaag Inside een graag geziene bargast.

In gesprek met Veronica Superguide vertelt Roxane hoe ze terechtkwam bij de talkshow van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp en dat ze zich soms niet helemaal op haar plek voelt in de tv-wereld.

 'Ik werd gebeld door de redactie, of ik een nabeschouwing van Omloop Het Nieuwsblad wilde doen, de start van het wielerseizoen,' vertelt Roxane over hoe ze bij Vandaag Inside terechtkwam. 'Blijkbaar beviel ik, want ik werd vaker gevraagd. Natuurlijk ging ik er met knikkende knieën heen, want ik ken de reputatie van het programma en lees ook het geschreeuw van kijkers op Twitter. Ze kunnen je met de grond gelijk maken, die mannen. Maar tegen mij zijn ze heel vriendelijk en ik voel me er enorm welkom.'

Hoewel Roxane de tv-wereld 'supermooi' noemt, voelt ze zich er soms niet op haar plek: 'Dan heb ik het niet over de NOS of Vandaag Inside, maar in talkshows met BN’ers. Ik ben super ‘down to earth’ en stiekem best introvert. Dan zie ik die BN’ers met hun kolossale gedrag… Het is mijn wereld niet. Ik zeg niet dat ze nep zijn, maar het is toch wel veel uiterlijk vertoon. Zien en gezien worden, daar heb ik echt niets mee. En dat is best gek, want ik word ook bekeken door heel veel mensen. Intussen word ik echt gehypet. Door het programma, maar ook door de kijkers. Ik had 9.000 volgers op Instagram, nu, zes weken na mijn debuut bij Vandaag Inside: 17.000. Dat is niet normaal. En in de supermarkt word ik herkend. Best gek voor iemand die af en toe over fietsen praat. Kijk hieronder een fragment van Roxane  Knetemann  bij Vandaag Inside.

Vandaag Inside/Mediasite.tv