Mediasite.tv Medianieuws

Rolf Wouters terug op tv bij SBS

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Rolf Wouters maakt na vijftien jaar zijn rentree op televisie met gameshow Split Screen.

Hij heeft een terugkeer bij dat medium altijd als een optie gezien. “Op de een of andere manier is het beeld ontstaan dat ik heel erg antitelevisie ben. Onzin”, aldus de presentator donderdag in het Ad

“Televisie maken vind ik interessant, vooral het werken in een team. In die vijftien jaar heb ik ook veel achter de schermen gewerkt. Als schrijver, redacteur, bedenker”, herinnert Wouters zich de tijd van onder meer Uhhh… Vergeet je tandenborstel niet!, Now Or Never en Big Brother. In 2005 besloten hij en zijn vrouw op reis te gaan en kwamen er andere dingen op zijn pad. Televisie verdween even naar de achtergrond bij Wouters, die na zijn reis neerstreek in Portugal.

 De presentator haalde in de jaren daarna onder meer zijn vliegbrevet, ging schapen houden en startte een kleine onderneming in kurk. “Ik doe veel, kan ook best wat, maar in alles wat ik doe is een ander beter. Het aardige is: ik heb altijd wel het overzicht, kan goed meedenken. In een team. Dat heb ik aan televisie ook het meest gemist. Het kleedkamergevoel, met z’n allen iets maken. Rolf Wouters was in de jaren 90 te bewonderen met Grote Tanden Borstel Show bij Veronica TV en Big Brother  Kijk hieronder naar een fragment uit de grote Tanden Borstel Show met Rolf Wouters.
Split Screen met Rolf Wouters elke zondag om 21.30 uur bij SBS6
Shownieuws/Mediasite.tv