Medianieuws

René van der Gijp denkt dat Martien Meiland toneel speelt

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

René van der Gijp Vi Vandaag

René van der Gijp gelooft niet dat Martien Meiland altijd zo "hysterisch" is zoals we hem zien op televisie. Die denkt dat de kasteelheer uit Chateau Meiland een acteur is.

Sterker nog: als Martien écht zo zou zijn, dan had hij volgens Van der Gijp "in een inrichting" gezeten, zo betoogde René vrijdagavond in VI Vandaag op SBS6. 

'Dan zat hij in een inrichting

René van der Gijp gaat bij VI Vandaag helemaal los over de authenticiteit van Martien Meiland: "Ik lees heel vaak dat die man totaal anders in het echt is. Maar dat is natuurlijk ook niet zo raar. Zo hysterisch als dat hij op tv doet: als hij dat 16,17 uur per dag zou kunnen, dan zat hij in een inrichting.

René van der Gijp: 'Die man houdt dat maar tien minuten vol!'

Johan Derksen valt René bij: 'Hij speelt een rol!' René voegt er nog aan toe: "Maar die man houdt dat natuurlijk maar tien minuten per dag vol." 

 René van der Gijp houdt er wel van om een beetje te provoceren. Zelfs ordinaire poep-en-plas-grapjes zijn hem niet vreemd. 

Chateau Bijstand-ophef

Het wordt steeds heter onder de voeten van de Meilandjes. Hun nieuwe programma Chateau Bijstand moet nota bene nog beginnen, maar heeft al genoeg kritiek te verduren gehad. En dan was er laatst ook nog de Erica-ophef...

VI Vandaag is elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Kijk hieronder naar het fragment

Veronica Superguide/Mediasite.tv