Medianieuws

Rene van de Gijp haalt flink uit zeer beschaamde optreden van Tim Hofman bij Khalid & Sophie

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Rene van der Gijp en Tim Hofman

René van der Gijp en Johan Derksen hebben met weinig plezier gekeken naar Tim Hofman in Khalid en Sophie.

Sterker nog, René noemt hem een 'paardenlul'.Tim Hofman haalde in de talkshow uit naar een andere gast, een vleeslobbyist. In Vandaag Inside zegt Johan Derksen dat hij dit wanstaltige televisie vindt. "Ik zou bijna zeggen tegen zo’n jongen: kun je ook even je bek houden? Hij denkt wel dat hij het geweten van Nederland is, hè? Zo obsessief, hè? Het lijkt wel alsof er een soort hysterie in zijn hoofd zit, weet je wel."

Hij begrijpt niet dat Tim überhaupt nog wordt uitgenodigd. "Ik zou zo’n gozer er gewoon niet bij willen hebben. Het is toch niet gezellig als die gek erbij zit?"

René van der Gijp gaat een stuk verder. "Deze manier van hem vind ik gewoon stuitend. Wie is hij godverd*mme? Paardenl*l!”

Na een applaus in de studio van het publiek vervolgt René: "Ja, kom op zeg! Je mag tegen zo’n man alles zeggen, van: ‘Zit je hier wel op een goed punt of heb je wel het goede punt?’ Maar de manier… De stuitende arrogantie die die gozer uitstraalt. Bah!!! Misselijkmakend. Kijk hieronder naar zeer beschaamde optreden als gast bij Khalid & Sophie van Tim Hofman.

 

Vandaag Inside/Mediasite