Medianieuws

Nikki Herr van Goedemorgen Nederland naar Hart van Nederland

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Nikki Herr (foto Credis Wiliam Rutte

 Vanaf oktober versterkt Nikki Herr (31) het presentatieteam van Hart van Nederland, waar ze voornamelijk de presentatie van de avonduitzendingen voor haar rekening gaat nemen

. Daarnaast gaat ze als verslaggever voor het programma het land in. Momenteel werkt Herr bij WNL, waar ze de afgelopen jaren Goedemorgen Nederland en verschillende programma’s op NPO Radio 1 presenteerde. Daarvoor werkte ze drie jaar als journalist bij RTV Utrecht. Als student journalistiek was ze al werkzaam bij de lokale omroep van Alphen aan den Rijn, de plaats waar ze ook opgroeide.

 Nikki Herr over haar komst naar Hart van Nederland: “Ik heb heel veel zin in deze volgende stap en kan niet wachten om aan de slag te gaan bij Hart van Nederland. Het programma blijft dicht bij de kijker en is herkenbaar voor een breed publiek. Ik kijk ernaar uit om daar mijn journalistieke bijdrage aan te leveren. Als presentator én verslaggever. En voortaan zonder vroege wekker, maar juist laat erin!”.

 Hoofdredacteur Marc Veeningen is blij met de komst van Herr: “Nikki is één van de grote presentatietalenten die we de afgelopen jaren hebben zien opstaan in de journalistiek. Scherp en sympathiek tegelijk. Dat ze naast haar presentatiewerk regelmatig het land in wil als verslaggever zegt veel over haar journalistieke drive. Niet alleen over, maar juist met de mensen praten die in het nieuws zijn. Dat is waar Hart van Nederland voor staat.”

 

Over Hart van Nederland

Hart van Nederland is al meer dan 25 jaar een vaste waarde op SBS6 en doet verslaggeving vanuit het hart van de samenleving. Het programma heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een tv-programma op de late avond tot crossmediaal nieuwsmerk met zeven dagen per week tv-uitzendingen, van de vroege ochtend tot de late avond. De ochtendeditie, die sinds januari 2021 elke dag wordt uitgezonden, weet inmiddels dagelijks minstens een half miljoen kijkers te trekken en dat aantal groeit nog steeds. Online bereikt Hart van Nederland maandelijks meer dan drie miljoen mensen.

Talpa Network/Mediasite.tv