Medianieuws

Martsje Paulusma blijft voorlopig Piets weer doen op SBS6

(Leestijd: 1 minuut)

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Dochter Martsje Paulusma is voorlopig de vervanger van haar vader Piet, die kampt met gezondheidsklachten en kan momenteel zijn werk als weerman niet uitvoeren. In de aflevering van donderdag dankte Martsje de vele kijkers die beterschapswensen hebben verstuurd naar aanleiding van de berichten dat Piet met de klachten kampt.

Verklaring van Piet Paulusma

Piet stuurde eerder al een verklaring uit waarin hij aangaf blij te zijn met de vele warme reacties. Overigens is nog niet duidelijk wat hij precies mankeert. "Op dit moment moet ik de uitslagen van het onderzoek afwachten", zo liet de weerman van SBS6 weten. In een reactie aan Omrop Fryslân liet hij weten dat het "even schrikken was". "Maar ik kan niet anders dan zeggen dat het naar omstandigheden redelijk goed met me gaat", aldus de Weerman.

Martsje niet voor de eerste keer te zien bij SBS

De dochter van Piet had overigens al ervaring met het presenteren van Piets weer. In november had Piet behoefte aan een vrije dag en toen nam Martsje de honneurs waar. In 2016 vierde Piet zijn twintigjarig jubileum bij zender SBS. Bekijk hieronder het weerbericht met dochter Martsje  Paulusma.

TELEVIEZIER/MEDIASITE.TV