Medianieuws

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman gaan deze zomer aan de slag bij SBS

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Marcel van Roosmalen Gijs Groentenman

Marcel van Roosmalen (55) en Gijs Groenteman (49) nemen deze zomer het stokje over van de heren van 'Vandaag Inside' en krijgen bij SBS 6 hun eigen programma.

Dat bevestigen bronnen aan RTL Boulevard.Voor Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zit het televisieseizoen er 2 juni op. In augustus keert het trio terug, maar in de tussentijd is het aan het Marcel en Gijs - die sinds januari 2021 al samen Media Inside presenteren bij BNNVARA.Voor Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zit het televisieseizoen er 2 juni op. In augustus keert het trio terug, maar in de tussentijd is het aan het Marcel en Gijs - die sinds januari 2021 al samen Media Inside presenteren bij BNNVARA. "Wij komen op korte termijn met nieuws over de programmering tijdens de zomerstop van Vandaag Inside", laat Talpa weten aan RTL Boulevard. Welke invulling de heren aan het nieuwe SBS-programma gaan geven is nog niet duidelijk. Wel is al bekend dat Hélène Hendriks tussen de nieuwe show en Vandaag Inside terugkeert met De Oranjezomer. Daarna is het drietal gewoon weer te zien op de late avond. In ieder geval tot 2025, want dan loopt hun kersverse contract af.

Talpa Network bevestigd komst Roosmalen en Groenteman naar SBS6

"Ja dat klopt. Binnenkort volgt meer informatie over de nieuwe talkshow van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman op SBS6", aldus de woordvoerder.

 

RTL Boulevard/Mediasite.tv