Medianieuws

Lucky 13 de nieuwe spelshow van SBS

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Op maandag 11 juni gaat LUCKY13 van start.

De eerste live mobile gameshow van Nederland die je altijd en overal mee kunt spelen. De quiz is elke werkdag te zien op SBS6 en overal live mee te spelen via de gratis LUCKY13-app.Over het spel: LUCKY13 is snel, simpel en altijd binnen handbereik. Iedereen die de LUCKY13-app op zijn telefoon heeft geïnstalleerd, kan gratis meedoen. Ook als je niet thuis bent en dus geen tv in de buurt hebt. Het principe van LUCKY13 is eenvoudig: je krijgt 13 kennisvragen met elk twee antwoordmogelijkheden. Wie alle vragen goed beantwoordt, wint! In de aanloop naar de quiz is er de mogelijkheid een klavertje te verdienen, die je als joker kunt inzetten als je een vraag fout hebt beantwoord. Zo maak je nog steeds kans op die LUCKY13.

De prijzenpot wordt bij ieder spel verdeeld over alle deelnemers die de reeks van dertien vragen foutloos hebben doorlopen. Iedere werkdag is er maar liefst 3000 euro te verdelen en het gewonnen geldbedrag kan dezelfde dag nog op je PayPalrekening staan. Er worden elke avond twee potjes LUCKY13 gespeeld: twee keer de mogelijkheid om in de prijzen te vallen dus.

 De quiz wordt gepresenteerd door radio-jock Rob Janssen. Rob Janssen (1988) werkte in de afgelopen jaren voor radio en televisie. Sinds september 2017 presenteert hij op vrijdag en in het weekend van 12.00 – 14.00 de lunchshow op NPO 3FM. Daarnaast neemt hij, eveneens op 3FM, elke vrijdagnacht de komisch/satirische ‘Freakshow’ voor zijn rekening. Janssen heeft er zin in. "Het is de eerste keer dat ik met mijn radiohoofd live op tv ben. Ik wens de kijkers veel succes. En ook met het spel natuurlijk!"

 De LUCKY13-app is vanaf vandaag gratis te downloaden. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij en PayPal verzorgt de razendsnelle afhandeling van het prijzengeld. Kijk hieronder naar de promo.

 De mobile gameshow wordt ontwikkeld door Talpa Network en Talpa Producties maakt de uitzendingen.

 

Talpa Network/Mediasite.tv