Medianieuws

Johan Derksen kraakt HLF8 met Helene Hendriks af

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Johan  Derksen  over HLF8

De Vandaag Inside-mannen hebben vol verbazing naar de laatste uitzending van HLF8 gekeken.

De talkshow gaat met zomerstop en koos voor een luchtige invulling, die helaas niet in de smaak viel.

HLF8 over de vakantie

HLF8 is vanaf vandaag met zomerstop. Hélène Hendriks mocht de laatste uitzending van het seizoen presenteren. De mensen bij Talpa besloten om het luchtig te houden: de uitzending stond in het teken van vakantie. De mannen van Vandaag Inside zijn… niet enthousiast. “Ik moet je gewoon even een compliment maken, Hélène”, zo opende Wilfred Genee zojuist Vandaag Inside. “Je hebt vorige week gezegd dat HLF8 wordt geprofessionaliseerd. We gaan naar een nieuw niveau toe. (…) Het wordt beter. En daar hebben jullie vanavond al een voorproefje van gegeven. Het was bijzonder”, zegt hij sarcastisch.

'Het voelde helemaal niet goed'

René van der Gijp heeft geen idee waar het over gaat en vraagt wat hij gemist heeft. Wilfred legt uit: “Hélène heeft met allemaal bekende Nederlanders aan een tafel gezeten, die gingen vertellen over hun vakantiehits, hun vakantiefoto’s, hun vakantiekriebels. Een uur lang en dat was het!” Johan Derksen was ook niet onder de indruk: “Dat is de fout die Talpa maakt. Die willen feelgood-tv maken, maar het voelde helemaal niet goed. Want ik zat te kijken en ik dacht: ik was na vijf minuten verder gegaan.

Hélène vertelt dat het de laatste aflevering van HLF8 voor dit seizoen was en dat verandert de zaak voor haar wel enigszins.

 Vandaag Inside is elke werkdag rond 21:40 uur te zien op SBS6.

Veronica Superguide/Mediasite.tv