Medianieuws

Flinke tegenslag voor Peter Gillis

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Flinke tegenslag voor Peter Gillis: Catastrofe | Superguide

In de nieuwste aflevering van SBS6-realityhit Familie Gillis: Massa Is Kassa zat een heuse crossover met Ik Geloof In Mij, maar er kwam ook... minder leuk nieuws uit. Peter beleefde namelijk in terugval in zijn oude eetpatroon.

Peters afvalcoach - ironisch genoeg heet de beste man Dick - kreeg meneer Gillis weer over de vloer. Die kwam net terug van een heerlijke vakantie in Spanje waar hij er hevig op los at. "Elke twintig meter viel er wel wat te vreten, snaaien of te zuipen", hoorden we sassy voice-over Frank Lammers zeggen.

'Het ging helemaal fout'

"Ik had me voorgenomen me aan de regeltjes te houden, maar het ging helemaal fout", verantwoordde Peter zich tegenover Dick. "Maar het was wel gezellig, dus eh..." Dat ging er dan weer niet in bij Dick. "Daarvoor kwam je natuurlijk niet hier." Volgens Peter is er niets aan het handje: hij zal toch nog wel binnen de 'grenzen' zitten?

Het loopt erg  uit de hand

Nou, nee. "Je bent helaas weer een heel stukje teruggeschoten", concludeerde Dick nadat Peter op de weegschaal stapte. Hij was zo goed bezig, maar nu vliegen de kilo's er weer aan, zuchtte de afvalcoach. "Catastrofe!", weet de door klachten geteisterde vakantieparkenbaron ook. Maar eigenlijk vindt-ie het ook weer niet het einde van de wereld. "Dat is het leven, hè? Het was ook keigezellig en dat pakken ze niet meer af!"

Sex on the Beach

Peter vindt het vooral jammer voor Dick. "Ik vind het vervelend voor jou. Gij zit altijd te appen en sms'en. 'Hé Peter, lukt het?' En dan denk ik: jaa, Dicky, ik zit net aan een Sex on the Beach..." Met een cocktail of iets anders, vroeg de coach, maar de vraag stellen is 'm beantwoorden: "alletwee!"

Familie Gillis: Massa is Kassa is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. 

Veronica Superguide/Mediasite.tv