Medianieuws

Britt Dekker wordt toegevoegd aan het presentatieteam van Want More

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Britt Dekker SBS6

Op vrijdag 13 maart start het tweede seizoen van de succesvolle zangwedstrijd We Want More bij SBS6.

De presentatie is deze keer in handen van Wendy van Dijk en Britt Dekker. Britt neemt vooral het backstagegedeelte voor haar rekening.

Verder zijn er natuurlijk de vertrouwde juryleden Ali B, André Hazes, Davina Michelle, Henk Poort en Trijntje Oosterhuis die niet kunnen wachten om te zien én te horen wie er dit seizoen meedoen. Ook dit jaar zijn de deelnemers heel gevarieerd. Van opera tot fado, van pop tot jazz en van blues tot close harmony, alle muziekgenres komen aan bod.

De deelnemers zullen alles in de strijd moeten gooien om minstens vier van de vijf juryleden tot de laatste noot geboeid te houden, want alleen dan zijn ze door. En dat is lastig, want de jury kan elk moment van mening veranderen. De uiteindelijke winnaar gaat er vandoor met een bedrag van maar liefst 100.000 euro. Wie weet iedereen met zijn stem te ontroeren en raken? Van wie krijgen we niet genoeg?

Britt Dekker: "Ik vind het een droom dat ik deel mag uitmaken van het presentatieteam van We Want More. Ik had nooit durven dromen dat ik aan zo’n grote zangwedstrijd mee zou mogen werken, dus het voelt als een enorme eer."

Het eerste seizoen van We Want More werd gepresenteerd door Wendy van Dijk en Johnny de Mol. Over het vertrek van Johnny laat Talpa Network aan Shownieuws weten: "Johnny gaat zich voor nu meer toeleggen op human interest programma’s."

Het nieuwe seizoen van We Want More is vanaf zaterdag 13 maart te zien om 20.00 uur bij SBS6 en natuurlijk op KIJK.nl.

Shownieuws/Mediasite.tv