Medianieuws

Baanwielrennen vanaf november 2021 live te zien bij RTL 7

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Rekam televisie - Rekam Verbindt: Prive

Deze Olympische Spelen heeft de Nederlandse baanwielren-equipe de ene na de andere medaille binnengesleept.

De afgelopen dagen pakten onder anderen Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland respectievelijk Olympisch goud en zilver op het onderdeel sprint. Op het onderdeel keirin wist Lavreysen brons te veroveren en werd Shanne Braspennincx overtuigend Olympisch kampioen. Vanaf 6 november is deze spectaculaire sport, in de gloednieuwe UCI Track Champions League, te zien bij RTL 7 en Videoland.

De UCI Track Champions League is een nieuwe en innovatieve competitie die bestaat uit zes evenementen. Vier daarvan worden live bij RTL 7 uitgezonden en alle actievolle avonden zijn daarnaast live te zien bij Videoland. Binnen de zes evenementen worden twee onderdelen gefietst: sprint (The Sprint & The Keirin) en endurance (The Elimination & The Scratch). Op zowel het onderdeel sprint als endurance strijden de achttien beste mannen en achttien beste vrouwen van de wereld om de winst. Alle wereldtoppers komen voorbij, waaronder ook de nodige Nederlandse talenten.

Meer informatie over de inhoud van de uitzendingen en presentatie volgt later. Vanaf 6 november is het baanwielrennen  te zien op RTL 7r

 

RTL/Mediasite.tv