Medianieuws

Dít is het team van VTBL start in januari bij RTL 7

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 


Het nieuwe voetbalprogramma ‘VTBL’ heeft zijn opstelling bekendgemaakt.

Aanvoerder Humberto Tan presenteert vanaf zondag 20 januari wekelijks dit nieuwe voetbalprogramma live bij RTL 7. Zijn vaste selectie bestaat uit onder meer uit Theo Janssen, Jimmy Flloyd Hasselbaink, Bart Nolles en Simon Zijlemans.

Elke zondagavond om 20.00 uur neemt Humberto met zijn gasten het laatste voetbalnieuws door en bespreekt het afgelopen weekend. Naast zijn spelers uit de vaste basisopstelling, die wisselend zullen aanschuiven, zitten er ook iedere week actuele gasten bij Humberto aan tafel. Alle gasten zijn bekende gezichten uit de voetbalwereld. Analisten, oud-voetballers, actieve voetballers, journalisten, zolang het maar over volkssport nummer één gaat. Daarbovenop neemt iedere week een voetballer met een bijzonder verhaal plaats in de kleedkamer van VTBL en brengt Simon Zijlemans al het social nieuws rondom de veelbesproken voetballers en hun dagelijkse bezigheden. Vanuit de perskamer van ‘VTBL’ houdt Bart Nolles iedereen op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Verder blikt hij terug op de wedstrijden waar ‘VTBL’ dat speelweekend aanwezig was.

 ‘VTBL’ staat niet alleen voor het nieuwe televisieprogramma, ook de het online voetbalplatform van RTL draagt vanaf januari de naam ‘VTBL’. Via de app, website en de social pagina’s blijven echte liefhebbers 24/7 op de hoogte van al het voetbalnieuws. 

VTBL 20 januari 2019 20:00 uur bij RTL 7

 

RTL/MEDIASITE.TV