Medianieuws

WK 2022 in UHD-kwaliteit te zien bij Ziggo

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Onze ervaring: Onder de indruk van het WK voetbal in 4K UHD en HDR | FWD 

Ziggo-klanten kunnen alle wedstrijden van het wereldkampioenschap voetbal op NPO1 in UHD-kwaliteit bekijken.

Het WK is bij Ziggo te zien via kanaal 999.De kanalen van de NPO zijn voor alle Ziggo-abonnees altijd al in HD-kwaliteit te ontvangen. Speciaal voor het WK maakt de NPO een versie van NPO 1 in de nog hogere UHD-kwaliteit. Ziggo geeft dit signaal door aan klanten, zodat zij de beste kijkervaring hebben tijdens het aanmoedigen van Oranje. Hiermee breidt Ziggo zijn UHD-aanbod, onder meer bestaande uit ESPN UHD, tijdelijk uit.  

 Om het toernooi in UHD-kwaliteit te kijken, hebben klanten een UHD-televisie en een UHD-geschikte ontvanger, zoals de Mediabox Next, Next Mini of CI+ module nodig. Daarnaast kunnen Ziggo-klanten zonder UHD-geschikte ontvanger het WK via het digitale kabel tv-signaal in UHD-kwaliteit zien mits zij hiervoor een geschikte televisie hebben.  

 Robin Kroes, directeur Consumentenmarkt bij VodafoneZiggo: “Ziggo heeft de ambitie om klanten de beste kijk-ervaring te bieden met een compleet aanbod van TV, sport, films en series. Hierbij staan gemak en kwaliteit voorop. Door de wedstrijden van het WK voetbal in UHD-kwaliteit door te geven, bieden we onze klanten een extra intense WK-ervaring. Gewoon vanaf hun eigen bank.”

vodafoneziggo/Mediasite.tv