Medianieuws

RTL 4 VERSLAAT NPO1 op de zaterdagavond

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
RTL 4 heeftop prime time zaterdagavond de beste kijkcijfers neergezet. Ik hou van Holland werd goed bekeken en ook Het zijn net mensen viel in de smaak bij de televisiekijkers. Ik hou van Holland wist bijna een miljoen kijkers aan zich te binden (937.000). Daarmee was het na Studio sport Eredivisie en het Journaal van 20 uur het best bekeken programma van de avond. Het ging uiteraard wel om een herhaling, iets wat Twitterend Nederland niet altijd even leuk vond, maar wat ook voor hilariteit zorgde.

Het zijn net mensen

RTL 4 pakte na Ik hou van Holland aardig door met Het zijn net mensen. In totaal keken 789.000 mensen naar het programma waarin Najib Amhali de schijnwerpers pakte. De meningen van televisiekijkend Nederland liegen er niet om.

Bert Visscher

 

NPO 1 programmeerde op prime time de show Zelden zoiets gezien van Bert Visscher. De cabaretier wist 573.000 kijkers aan zich te binden en staat daarmee dertiende in de Dag top 25 van zaterdag. De show komt uit 2014 en is dus al wat ouder. Wellicht dat dit ook een deel van de reden voor de tegenvallende kijkcijfers is. In ieder geval is een cabaretier op tv altijd een veel besproken onderwerp op Twitter.

Televizier/Mediasite.tv