Medianieuws

RTL WOONMAGAZINE IS COMPLEET VERNIEUWD

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

RTL Woonmagazine is terug en niet alleen op tv.

Vanaf zondag 22 april heeft de kijker 24/7 toegang tot een compleet nieuw woonmagazine-platform met de laatste interieurtrends en inspiratie van topontwerpers. Elke week staat een ander thema centraal en dagelijks biedt het platform nieuwe wooncontent. Van tips, terugblikken, ‘binnenkijkers’ en make-overs tot woonnieuws, droomhuizen, quizjes en inspiratie; ‘RTL Woonmagazine’ is vanaf deze maand altijd en overal zichtbaar voor iedereen.

Design in thema’s Elke week staat in het teken van een bepaald thema. Onderwerpen als ‘ontspanning’, ‘een nieuwe start’, ‘groen maakt gelukkig’, ‘water’ en ‘contrast’ komen terug in de inspiratie van die week. Zowel op tv als online is alles rond dit thema voor de consument te vinden. Topontwerpers (Jan des Bouvrie, Monique des Bouvrie, Marcel Wolterinck, James van der Velden, Remy Meijers, Osiris Hertman en Stock Interiors) verzorgen metamorfoses voor mensen die zelf niet uit de voeten kunnen met hun interieur. En natuurlijk kan iedereen weer wegdromen bij de mooiste droomhuizen, waar de ontwerpers ons rondleiden. Voor het item ‘Binnenkijken bij…’ gaat presentatrice Froukje de Both langs bij interessante Nederlandse huizen en neemt een kijkje binnen. Naast de interieurontwerpers krijgen ook productontwerpers een podium op alle kanalen. Zo gaat ‘RTL Woonmagazine’ langs bij Carolijn Slottje, die met haar ‘groene wanden’ helemaal in het ‘groen maakt gelukkig’ thema past. Maar ook bij jong talent zoals Lotte de Raadt die keramiek geïnspireerd op water ontwikkelt.

Wooninspiratie bij RTL 4 Het vernieuwde ‘RTL Woonmagazine’ start op zondag 22 april bij RTL 4 met het thema ‘Cosmopolitan’. Voor dit wereldse onderwerp is gekozen in verband met de jaarlijkse ‘Salone del Mobile’ designbeurs in Milaan. Het thema komt in de hele uitzending terug en ook op de online kanalen. We zien een metamorfose door Monique des Bouvrie van een appartement midden in de Jordaan en het droomhuis van designer James van der Velden. Uiteraard komen de nieuwste trends vanuit de designbeurs aan bod, volop wooninspiratie van de Italiaanse Rossana Orlandi (ontdekker van Dutch Design) en een interessante ‘binnenkijker’ bij de Amsterdamse Silodam Kijk Hieronder naar de promo RTL Woonmagazine

RTL Woonmagazine'

RTL/MEDIASITE.TV