Medianieuws

Veronica tv versterkt zich met GLORY Kickboxing

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

GLORY Kickboxing en Veronica tv gaan een meerjarige uitzendovereenkomst aan die de impact van vechtsport op de Nederlandse tv aanzienlijk zal vergroten.

GLORY is ’s werelds grootste kickboksorganisatie en heeft populaire vechters zoals de Nederlanders Rico Verhoeven en Robin van Roosmalen onder contract staan.

 De overeenkomst omvat uitzendingen van elk GLORY-event (de genummerde events en de SuperFight Series), evenals shoulder programming en het uitzenden van een frequent magazine waarbij Veronica tv gebruik kan maken van het rijke archief van GLORY.

 “Met het landelijke bereik van Veronica hebben alle fans in Nederland als nooit tevoren toegang tot de GLORY-content en hun favoriete Nederlandse en internationale sterren”, aldus Marshall Zelaznik, CEO van GLORY. “We zijn zeer verheugd over het commitment van Veronica om samen met ons de nummer 1-positie van GLORY in Nederland verder te verstevigen.”

“GLORY blijft wereldwijd groeien en organiseert ieder jaar grotere events. Het aangaan van uitzendovereenkomsten om onze beste vechters overal, en vooral ook in hun thuisland, te  kunnen laten zien, is cruciaal voor onze groei.”

 Bastiaan van Dalen, zendermanager Veronica tv : “GLORY en een kampioen als Rico Verhoeven hebben de vechtsport toegankelijk gemaakt voor een breder publiek, waardoor de waardering en populariteit zijn toegenomen. GLORY-events zijn spectaculair, waarbij er slechts plaats is voor absolute topsporters. En Nederland is een land vol uitblinkers, vandaar dat Veronica graag deze wedstrijden op tv brengt.”

 Met GLORY Kickboxing erbij, tekenen de pijlers van Veronica tv zich steeds sterker af: de nieuwste blockbuster films, de best bekeken series ter wereld, Veronica Inside (met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp) en de allerbeste sport, zoals de UEFA Champions League, onze nationale voetbalteams (mannen en vrouwen) en nu dus ook de beste vechtsportevents.

 20 juli

De eerste GLORY events bij Veronica zijn GLORY 55 New York en GLORY 55 SuperFight Series op vrijdag 20 juli. Robin van Roosmalen uit Den Bosch verdedigt hier zijn wereldtitel in het vedergewicht, terwijl de in Amsterdam geboren en getogen Yousri Belgaroui om het kampioenschap in het middengewicht strijdt als de co-headliner.

Heel speciaal worden ook GLORY 59 Amsterdam en GLORY 59 SuperFight Series. Deze events vinden plaats op zaterdag 29 september in de Johan Cruijff ArenA, waar de wereldkampioen in het zwaargewicht en GLORY pound for pound kampioen Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven in actie komt.

Ook voormalig weltergewichtkampioen Murthel ‘The Predator’ Groenhart en het 21-jarige Nederlands-Marokkaanse talent Mohammed ‘The Destroyer’ Jaraya verschijnen in de ring, evenals andere Nederlandse en buitenlandse vechters, die de komende weken zullen worden aangekondigd.

 

TALPA NEYWORK/MEDIASITE.TV