Medianieuws

De Oefenwedstrijden van Oranje gaan van SBS naar Veronica TV

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De live uitgezonden oefenwedstrijden van het Nederlands elftal verhuizen naar Veronica TV. 

De eerste twee duels zijn: Nederland – Engeland op vrijdag 23 maart en Portugal – Nederland op maandag 26 maart. Hiervoor werden de oefenwedstrijden van Oranje uitgezonden door SBS6, een andere zender van Talpa TV, dat in het bezit is van de uitzendrechten. Met deze verhuizing is al het voetbal van Talpa TV te zien bij één tv-zender, Veronica: de UEFA Champions League, de TOTO KNVB Beker, de Jupiler League, de kwalificatie- en oefenwedstrijden van de OranjeLeeuwinnen en de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal.

Ronald Koeman
Nederland – Engeland is de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal onder leiding van de nieuwe bondscoach, Ronald Koeman. Het duel vindt plaats in de Amsterdam ArenA en de uitzending, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, komt live vanuit de Koninklijke Loge.

Drie dagen later reist Oranje af naar Geneve, waar ons nationale team uitkomt tegen de heersend Europees kampioen, Portugal. Deze avond wordt gepresenteerd door Toine van Peperstraten.
Bij beide wedstrijden schuift Ruud Gullit aan voor de wedstrijdanalyse, is Wytse van der Goot als verslaggever ter plaatse en verzorgt John van Vliet het commentaar.

Talpa TV is de organisatie achter de vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica TV en SBS9 en het VOD-platform KIJK. Talpa TV is een onderdeel van het Nederlandse multimediabedrijf Talpa Network.

Uitzendtijden Oranje bij Veronica TV

Vrijdag 23 maart Nederland – Engeland vanaf 20.00 uur.
Maandag 26 maart Portugal – Nederland vanaf 20.00 uur.

 

TALPANETWORKS/MEDIASITE.TV