Medianieuws

Miljoenen kijkers voor winnend Ajax in Champions League bij Veronica TV

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Het is even geleden dat een Nederlandse club een potje won in de Champions League. Het lukte Ajax wonderwel tegen AEK Athene met 3 -0 en 1,8 miljoen mensen zagen het bij Veronica TV
Na een tikje moeizame eerste helft ging het los in de tweede helft in de Johan Cruijff ArenA. Ajax versloeg de Grieken verdiend met 3 - 0. Vooral het derde doelpunt was van een zeldzame schoonheid, ook al was de bal bedoeld als voorzet.

Mr. Frank Visser

Buiten het voetbal om was het behelpen met de kijkcijfers. 869.000 mensen keken naar Midsomer murders op NPO 1, GTST trok 784.000 liefhebbers en Mr. Frank Visser rijdt visite kwam tot 766.000 kijkers op SBS 6. Een van de klagers bij mr. Visser had een probleem met de accu van haar e-bike, maar de kijkers hadden vooral aandacht voor haar opvallende bh-bandjes.

RTL Late Night

De kijkcijfers van RTL Late night met Twan Huys zijn nog steeds niet om naar huis te schrijven. Woensdag trok hij 402.000 mensen die een bijzondere gast zagen. Susila Cruijff, de dochter van Johan zat aan tafel. Bijzonder omdat Susila zelden in de publiciteit treedt.

Televizier/Mediasite.tv