Medianieuws

Heleen van Royen presenteert ochtendshow Radio 10

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Heleen van Royen is een van de bekendste en meest spraakmakende Nederlandse romanschrijfsters en schrijft bestseller na bestseller.

Aanstaande donderdag levert ze haar pen in en krijgt ze een eigen ochtendshow op Radio 10. Van 08.00 uur tot 09.00 uur neemt ze het programma van dj Lex Gaarthuis eenmalig over en deelt ze haar muzieksmaak met de luisteraars. Eerder presenteerden onder anderen John van den Heuvel, Jamai, Dionne Stax, Henry Schut, Simone Weimans en John Williams de 'Guestlist' op Radio 10.

Heleen van Royen: ‘Schrijven doe ik het liefst met muziek op. Heel zachtjes, dat wel. Ik kijk er ontzettend naar uit om op de vroege morgen luisteraars van Radio 10 bij te praten over mijn nieuwste werk: Sexdagboek!'

Radio 10-dj Lex Gaarthuis: ‘Als de playlist van Heleen net zo spannend wordt als haar laatste boek, dan gaat het een hele interessante ochtend worden.’

'Goeiemorgen Lex’ is iedere maandag tot en met vrijdag van 06.00 uur tot 10.00 uur te horen op Radio 10. 

TALPA RADIO

Talpa Radio vormt met 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica en JUKE het grootste muziek entertainment bedrijf van Nederland. Vanuit de gezamenlijke missie ‘het leven verrijken met de magie van onze sound’ zijn de merken wekelijks in contact met meer dan 7 miljoen Nederlanders via FM, DAB+, kabel, online, apps, social en events.

 Talpa Radio/Mediasite.tv