Mediasite.tv Medianieuws

RTL Z heeft extra uitzending vanwege het nieuwe steunpaket aan ondernemers

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het tweede noodpakket voor ondernemers is vorige week aangekondigd. Heb jij hier vragen over.

Stel ze dan hier aan minister Wouter Koolmees. In een extra uitzending van RTL Z gaat hij zoveel mogelijk van jullie vragen over de nieuwe regeling beantwoorden. Mail je vragen  naar RTLZ op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Het kabinet blijft bedrijven steunen die in de problemen zijn gekomen vanwege de coronacrisis, maakte premier Rutte bekend. Zij kunnen ook de komende drie maanden nog bij de overheid aankloppen voor geld. 

Er is van alles aangepast: zo zijn een aantal maatregelen in het pakket verruimd, is er een oplossing voor seizoensbedrijven gekomen en is de ontslagboete verdwenen.

Extra uitzending

Woensdagavond 3 juni om 19.50 uur geven we antwoord op zoveel mogelijk van jouw vragen over het noodpakket. Met in de studio dus minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en arbeidsrechtadvocaat Maarten van Gelderen.De uitzending is live te volgen op RTL Z. De presentatie is in Handen Roland Koopman. ,Kijk hieronder de live uitzending'.

RTL Z/MEDIASITE.TV