Medianieuws

Katja Schuurman van de KRO-NCRV naar RTL

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vandaag, op maandag 7 mei 2018, maakt RTL bekend dat Katja Schuurman (43) een meerjarig contract tekent bij het mediabedrijf.

Met ingang van 1 september aanstaande gaat Schuurman aan de slag. Ze zal niet alleen programma’s presenteren en te zien zijn in dramaseries, Schuurman gaat ook programma’s ontwikkelen voor zowel de tv-zenders als Videoland.

CEO Sven Sauvé over de komst van Katja: “Met Katja halen we een energieke en creatieve duizendpoot in huis. Begin jaren ’90 begonnen als actrice bij RTL 4, verwelkomen we haar weer met open armen. Katja heeft zich veelzijdig ontwikkeld en voelt zich als een vis in het water op zowel filmset, studiovloer en op locatie als achter de schermen. Ik ben blij dat ze de RTL-familie komt verrijken met haar ondernemerschap, nieuwsgierigheid en kracht om mensen met elkaar te verbinden.

Katja Schuurman: “In de gesprekken met RTL merkte ik al snel dat we dezelfde ambities delen. De combinatie van acteren, presenteren, programma’s ontwikkelen en alle mogelijkheden die de verschillende RTL-kanalen mij bieden, is precies waar ik naar op zoek was. De afgelopen jaren heb ik bij KRO-NRCV mooie programma’s gemaakt. Nu is het tijd voor een volgende stap. Ik verheug me erop om vanaf september bij RTL aan het werk te gaan. Voordat Katja Schuurman werkzaam de KRO-NCRV was zij werkzaam bij FOX 8 en later bij BNN. Bekijk hier fragement van Katja Schuurman uit het reisprogramma FOX TOURS.

RTL/MEDIASITE.TV