Medianieuws

Lorretta schijver keert per september terug bij Koffietijd

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Goed nieuws voor trouwe kijkers van 'Koffietijd', want Loretta Schrijver (66) keert na maandenlange afwezigheid weer terug.

Het programma meldt dat de presentatrice vanaf 12 september terug is op haar plekje aan de welbekende tafel in de studio.

'We moeten wel de eerste twee weken van het nieuwe seizoen heel even wachten, want dan is ze druk met de opnamen van een nieuw serie The Masked Singer', laat het team achter het programma weten. 'Velen van jullie hebben de afgelopen maanden berichtjes gestuurd en gevraagd naar een update. We kunnen melden dat het heel goed gaat met haar en dat ze daarom dus gewoon weer aan tafel komt zitten.

In 2021 werd er beginnende darmkanker geconstateerd bij Loretta. Ze ging hiervoor onder het mes, maar omdat ze na haar operatie last kreeg van meerdere complicaties, duurde haar herstel een stuk langer dan normaal. Loretta was hierdoor ook langere tijd niet in Koffietijd te zien. Begin 2022 moest Loretta opnieuw onder het mes, waardoor ze opnieuw tijdelijk afscheid nam van het programma. 

RTL BOULEVARD/MEDIASITE.TV