Medianieuws

Hans Kraay JR blijft langer verbonden aan ESPN

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hans Kraay JR ESPN Nederland

Hans Kraay Jr. is de komende drie seizoenen exclusief te zien bij ESPN.

Dat maakt ESPN bekend  bij de  van de start van de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Ook voegt ESPN twee nieuwe programma’s toe aan de programmering.

Hans Kraay Jr.: ‘Ontzettend op mijn plek bij ESPN
Lang hoefde hij niet lang na te denken toen de contractverlenging ter sprake kwam, zegt Kraay Jr.: “Ik voel me ontzettend op mijn plek bij ESPN want waar anders analyseer je op vrijdag de linksback van Helmond Sport, interview je op zaterdag de trainer van PSV en zit je zondagochtend in ‘Goedemorgen Eredivisie’ naast de bondscoach?”

Ook Rob Labree, Director Programming & Production bij ESPN, is erg blij: “De veelzijdigheid van Hans Kraay Jr. is onvolprezen. Presenteren, interviewen, analyseren: hij doet het in zijn eigen kenmerkende stijl, die geliefd is bij de ESPN-kijker. Daarnaast wordt hij door kijkers, collega’s en kenners keer op keer geprezen om zijn minutieuze voorbereiding. We binden Kraay Jr. dan ook met veel plezier tot en met seizoen 2024/25 exclusief aan ESPN.”

Nieuw: Podcast ‘Fresia en Milan parkeren de bus
Met de start van het nieuwe seizoen introduceert ESPN twee gloednieuwe programma’s. Iedere dinsdag na een Eredivisieweekend duiken Milan van Dongen en Fresia Cousiño Arias hun eigen voetbalbus in met een (hoofdrol)speler uit het Nederlandse voetbal. Het interview wordt als podcast gepubliceerd onder de naam ‘Fresia en Milan parkeren de bus’ en daarnaast zijn de video-opnames van het interview te zien op tv.

ESPN/MEDIASITE.TV