Medianieuws

Fresia Cousiño verlengt contract bij ESPN

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Fresia Cousiño Arias heeft zich met een nieuw contract langer aan ESPN verbonden.

Dat is zondagochtend bekendgemaakt in het ESPN-programma 'Goedemorgen Eredivisie'. Ook werd bekend dat Cousiño Arias met ingang van volgend seizoen de presentatie van 'Goedemorgen Eredivisie' gaat afwisselen met Milan van Dongen.

Naast Cousiño Arias ook Hans Kraay Jr. langer bij ESPN
"ESPN heeft mij vanaf het begin het gevoel gegeven een plan te hebben en te investeren in mijn ontwikkeling", zegt de 30-jarige Cousiño Arias over haar contractverlenging. "Langer blijven was dus een no-brainer. Ook omdat we hier simpelweg het mooiste sportaanbod hebben, met het Nederlandse clubvoetbal van de mannen én vrouwen."

Eerder dit jaar werd al bekend dat ESPN ook langer doorgaat met Hans Kraay Jr., vaste gast in 'Goedemorgen Eredivisie'. ESPN kan zo met het vertrouwde team verder bouwen aan het zondagochtendprogramma en de overige uitzendingen waarin Kraay Jr. en Cousiño Arias te zien zijn.

Smaakt naar meer'
Cousiño Arias, die sinds de zomer van 2018 bij ESPN in dienst is, kijkt uit naar het nieuwe seizoen: "Ik heb dit seizoen aan het presenteren van een studioprogramma mogen proeven en dat smaakt absoluut naar meer. Ik kan niet wachten om in het nieuwe seizoen mijn volgende stappen op dit vlak te zetten bij 'Goedemorgen Eredivisie', een programma waar ik al sinds het begin als verslaggever bij betrokken ben. Samen met Hans Kraay Jr., die op zijn eigen unieke manier altijd voor een verrassende uitzending zorgt. En afgewisseld met Milan van Dongen, die een goede vriend is geworden sinds ik bij ESPN werk."

Rob Labree, Director Programming & Production bij ESPN, ziet een win-win-situatie: "Fresia gaat als een speer en door haar aan het studioteam van 'Goedemorgen Eredivisie' toe te voegen, kan zij de logische volgende stap zetten als presentator. Daarnaast krijgt Milan hierdoor de ruimte om vaker verslag te doen vanuit de stadions en regelmatig de presentatie van 'Dit Was Het Weekend' op zich te nemen."

Over ESPN
ESPN is de thuisbasis van het Nederlandse clubvoetbal. De Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Vrouwen Eredivisie en Tweede Divisie zijn live op ESPN te zien. Net als internationaal voetbal uit o.a. de UEFA Europa League, de UEFA Conference League en MLS en de grote Amerikaanse sporten NFL, NHL, MLB en College Basketball.

ESPN/MEDIASITE.TV