Medianieuws

Jan Joost van Gangelen blijft langer te zien bij ESPN

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Jan Joost van Gangelen glundert: 'Ik zou hem graag als schoonzoon hebben'

Presentator Jan Joost van Gangelen heeft zijn handtekening gezet onder een langer verblijf bij ESPN.

Daarmee wordt de succesvolle samenwerking tussen Van Gangelen en de sportzender andermaal verlengd. 

'Als een vis in het water'

Al sinds de oprichting van Eredivisie Live in 2008 is Jan Joost van Gangelen onderdeel van het presentatieteam van de sportzender. Een succesvolle samenwerking die ook de komende jaren wordt voortgezet. “Ik voel me als een vis in het water bij ESPN,” zegt Van Gangelen over de verlenging. “Net als ik bruist ESPN van de energie. Met talentvolle collega’s, steeds nieuwe inhoudelijke en technische innovaties en lekker veel variatie. De ene dag studiopresentator van ‘De Eretribune’, de volgende dag live bij De Klassieker… je kan me niet gelukkiger maken!”

 Eredivisie Live, FOX Sports en ESPN

Jan Joost van Gangelen maakte de start van de sportzender mee onder de naam Eredivisie Live, vervolgens de FOX Sports-periode en heeft sinds begin dit jaar officieel ESPN-presentator op zijn visitekaartje staan. “Jan Joost is door zijn lange staat van dienst hét tv-boegbeeld van live Eredivisievoetbal,” zegt Rob Labree, Director Programming & Production bij ESPN. “Een absolute vakman en ook na dertien seizoenen spat het enthousiasme er nog van af. We zijn daarom trots dat hij verbonden blijft aan ESPN, de thuisbasis van het Nederlandse voetbal.

Van Gangelen presenteert uiteenlopende programma’s bij ESPN. Naast liveverslag vanuit de stadions is hij de vaste presentator van ESPN’s zaterdagavondprogramma ‘De Eretribune’ en regelmatig de gastheer van ‘Eredvisie op Zondag’, ‘Dit Was Het Weekend’, ‘Studio Europa League’ en ‘Voetbalpraat’.

 

Over ESPN

ESPN is de thuisbasis van het Nederlandse clubvoetbal. De Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en Pure Energie Eredivisie Vrouwen zijn live op ESPN te zien. Net als internationaal voetbal uit o.a. de UEFA Europa League, de UEFA Conference League en MLS en de grote Amerikaanse sporten NFL, NHL, MLB en College Basketball. ESPN is beschikbaar bij o.a. Ziggo (421), KPN (14), T-Mobile (150), Online.nl (405), CanalDigitaal (30), Delta (421) en Youfone (21) en is voor veel tv-kijkers te zien zonder aanvullend abonnement.

ESPN/MEDIASITE.TV