Medianieuws

Gordon gaat naar Talpa TV

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Gordon heeft een vijf jarige verbintenis getekend met Talpa Network.

Al jaren boekt de 49-jarige Gordon Heuckeroth, grote successen als zanger, entertainer en TV-persoonlijkheid. Hij heeft een indrukwekkende lijst succesvolle programma’s achter zijn naam staan, die nog altijd miljoenen kijkers binden. De rasentertainer maakt in januari 2019 zijn debuut op SBS6.

 Talpa Network ontwikkelt in samenwerking met Gordon verschillende multimedia formats. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de diverse onderdelen binnen Talpa Network.

 Gordon: "We leven in een snel veranderend medialandschap en Talpa Network biedt creatieve contentmakers zoals ik op dit moment de beste mogelijkheden. Ik ga een nieuw avontuur aan met John de Mol en dat voelt enorm vertrouwd en goed. Bij Talpa Network gaat het gebeuren de komende jaren. Daar wil ik bij zijn,”

 De komst van Gordon betekent voor ons niet alleen het binnenhalen van een grote TV-persoonlijkheid, maar ook van een heel aantal trouwe fans,” zegt John de Mol. “Fans die wij met de kracht van Talpa Network willen bereiken met content die ze raakt.”

 De afgelopen 16 jaar was Gordon te zien bij RTL. De overstap naar Talpa Network is in goed overleg gegaan. “Ik heb er lang over na moeten denken om deze stap te zetten. RTL is altijd enorm goed voor me geweest en ik heb mezelf als presentator en jurylid enorm kunnen ontwikkelen. Ik verlaat RTL met grote dankbaarheid", zegt Gordon.

 Het volledig Nederlandse mediabedrijf Talpa Network ging in november 2017 van start. Op basis van unieke content en het eigen innovatieve technologieplatform legt het crossmediaal de verbinding tussen de mediaconsument en de commerciële partners. Aan die verbinding gaat Gordon bijdragen.

Talpa Network/Mediasite.tv