Medianieuws

Dit najaar bij Veronica op tv

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Veronica live kijken? Kijk op tv, mobiel & laptop! | NLZIET

Veronica TV, dé film- en sportzender van Nederland, brengt dit najaar meer dan ooit te voren spanning én ontspanning in een variëteit aan thema-avonden.

De mannen van Veronica Inside zijn terug op maandag en vrijdag. Vanaf donderdag 16 september komt hier met de start van de UEFA Europa League en de nieuwe UEFA Europa Conference League nog meer voetbal bovenop. Op andere avonden zendt Veronica topfilms uit; van films met superhelden en keiharde actie, tot sciencefiction en films met een haast ondraaglijke spanning. Met het gloednieuwe Emergency Rescue, dat vanaf zaterdag 4 september exclusief te zien is, biedt Veronica bovendien spannende reality. Vanaf vanavond staan wekelijks op maandagavond om 22.20 uur, direct na Veronica Inside, de sketchprogramma’s Grensoverschrijdend – in Nederland exclusief bij Veronica te zien – en Komt een man bij de dokter op het programma. Het nieuwe seizoen van Overtreders start op vrijdag 10 september om 22.00 uur.

 Dinsdag- en woensdagavond is het tijd voor spannende actie bij Veronica.

Met onder meer Tom Cruise in Missions Impossible Fallout, Edge of Tomorrow en Knight and Day. En vanaf begin oktober films met de meest gruwelijke femme fatales, waaronder Angelina Jolie in Salt, Jennifer Lawrence in Red Sparrow en de première van Anna. Op de donderdagavond komen verschillende superheldenfilms voorbij. Aquaman en Wonder Woman bijvoorbeeld, maar ook The Dark Knight met Heath Ledger mag in dit rijtje niet ontbreken.

 In het weekend wordt de spanning opgevoerd: vanaf zaterdag 25 september start Veronica met het Halloweenthema en gaat ook een aantal films in première, waaronder Hereditary, Us en IT Chapter Two. Op de zondag is het tijd voor sci-fi en zie je klassiekers als Independence Day, maar ook de première van The Predator.

 Grensoverschrijdend - vanaf 30 augustus, 22.20 uur

Het programma Grensoverschrijdend is een reeks die grensoverschrijdend gedrag belicht, uitvergroot en verdraait. De draak wordt gestoken met allerlei soorten grensoverschrijdend gedrag: seksueel, maar ook pesten, discriminatie en geweld. Een aflevering bestaat uit opzichzelfstaande sketches, gebracht door diverse personages in evenveel verschillende arena's.

 Emergency Rescue - vanaf zaterdag 4 september, 18.00 uur

In Emergency Rescue zetten elke dag zoek- en reddingshelden in het Verenigd Koninkrijk hun leven op het spel. In dit spectaculaire programma krijgen we een uniek inkijkje in het leven van een reddingswerker. Met meeslepende en ontroerende verhalen en talloze acties die onmogelijk lijken.

 Overtreders - vanaf vrijdag 10 september, 22.00 uur

Wanneer mensen zich niet aan de regels houden of voor overlast zorgen, lopen zij de kans daarop aangesproken te worden. Wordt het een goed gesprek, een boete of worden ze zelfs aangehouden? Welke afwegingen maken de handhavers en hoe reageert de burger wanneer die op zijn of haar gedrag wordt aangesproken? Dat zie je in Overtreders   Kijk hieronder naar de najaarspromo van Veronica TV.

Talpa Network/Mediasite.tv