Medianieuws

Viaplay TV is gestart met uitzenden

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Viaplay TV maakt zijn debuut op het kanaal voorheen bekend als SBS9 en is nu beschikbaar bij de grootste dienstverleners als onderdeel van hun digitale tv-aanbod.

De zender is vandaag gelanceerd op oa NLZIET, Ziggo, KPN, en Odido.Als gevolg van een strategisch contentsamenwerking tussen Talpa Network en Viaplay Group, vervangt Viaplay TV nu SBS9 op hetzelfde kanaal. De zender schenkt aandacht aan een selectie van sportcontent afkomstig van de Viaplay streamingdienst, waaronder Formule 1 races, voetbalwedstrijden uit de Premier League en Bundesliga, en dartscompetities van de Professional Darts Corporation (PDC). Talpa Network en Viaplay Group plannen om het sportaanbod op Viaplay TV in de toekomst uit te breiden.

Aankomend Weekend Programma Dit weekend biedt Viaplay TV een uitgebreid sportprogramma, waaronder een volledige herhaling van de Formule 1 Grand Prix van Japan op zondag vanaf 13.00 uur. Op zaterdag om 15.55 uur wordt de Premier League wedstrijd tussen Fulham en Newcastle United live uitgezonden. Kijk hieronder naar promo van het nieuwe Viaplay TV.

Spreekbuis/Mediasite.tv