Medianieuws

Stef Bos, Paul Elstak en Ilse DeLange ontvangen Veronica Top 1000Allertijden award voor bijzondere notering

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Article header 1200 x 675 2

De Veronica Top 1000 Allertijden staat dit jaar boordevol bijzondere noteringen.

Verschillende artiesten worden daarom tijdens de uitzending van de populaire eindejaarshitlijst verrast met een onderscheiding.

 Stef Bos is zojuist verrast met een speciale Veronica Top 1000 Allertijden award. ‘Papa’ komt namelijk als hoogste Nederlandstalig nummer binnen in de lijst op plek 440. De hit heeft eerder nog nooit een plek in de lijst weten te veroveren. Deze bijzondere notering heeft Bos te danken aan de Veronica-luisteraars, die massaal stemden op het nummer. De zanger was dit jaar te zien in het zangprogramma ‘Beste Zangers’, waarin Suzan & Freek een bijzondere cover van ‘Papa’ ten gehore brachten.

 Ook dj Paul Elstak viel vandaag in de prijzen. Hij is de hoogst genoteerde Nederlandse dj in de Veronica Top 1000 Allertijden met ‘Rainbow In The Sky’ op nummer 467. Het nummer staat sinds 2011 elk jaar onafgebroken in de lijst der lijsten. Dat Elstak precies in dat jaar voor het eerst in de lijst stond, heeft hij mede te danken aan de ‘New Kids’-films waarin hijzelf én zijn muziek een rol speelden. De hit is nog steeds ongekend populair, blijkt maar weer uit de bijzondere notering dit jaar.

 

Ilse DeLange ontving afgelopen vrijdag een Veronica Top 1000 Allertijden award, omdat zij de enige Nederlandse artiest is die dit jaar zowel solo als met een groep, The Common Linnets, in de lijst staat genoteerd. De zangeres staat met ‘So Incredible’ op positie 696, met ‘I Still Cry’ op 818 en met ‘I’m Not So Tough’ op 913. Samen met The Common Linnets staat ze met ‘Calm After The Storm’ genoteerd op positie 503.

 Later deze week ontvangt de meest succesvolle Nederlandse act in de lijst een Veronica Top 1000 Allertijden award. Wie dat is maakt Radio Veronica vrijdag bekend op de slotdag van de eindejaarshitlijst. Kijk hieronder Niels en Rick de Award uitreiken Dj Paul Elstalk.

Talpa Network/Mediasite.tv