Medianieuws

Aldiana Radio nieuw in digitale ether

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sinds afgelopen week heeft Aldiana Radio al haar DAB+ zenders in Noord-Holland aangezet.

Het radiostation is nieuw in Nederland. Aldiana Radio richt zich niet op één specifieke doelgroep maar pakt het veel breder aan. Met de slogan “ The Family Station “ proberen wij niet alleen de jongeren of de vaders en moeders te bedingen maar juist het hele gezin. 

 “Je zit met het gezin in de auto, Dan heb je altijd een eindeloze discussie wat voor muziek gaat erop. Aldiana Radio – The Family Station, Zorgt ervoor dat Pa blij wordt van Toto, ma wordt gelukkig van Madonna, en de kids horen graag Dua Lipa. Wij hebben daar de ideale muziekmix voor” aldus Nick Velderman van Aldiana Radio. 

 Aldiana Radio begint met de non stop ochtendshow waar muziek centraal staat afgewisseld met het laatste nieuws. Vervolgt door een uur lang de beste Classics uit de jaren 70 en 80. Met daarna Nick Velderman en Barry Brand die zorgen voor een ideale muziekmix voor de hele familie, of je nou aan het werk bent, druk bezig bent met je studie of gewoon lekker een dagje vrij bent. In het weekend doen Peter Hanegraaf en Dennis van Leeuwen dat. 

 “We zijn ontzettend enthousiast dat we Aldiana Radio met jullie kunnen delen via de nieuwe manier van radio luisteren via DAB+. Wij zijn nu gestart in Noord Holland maar we kijken uit naar andere mogelijkheden binnen Nederland. Wij zijn ook ontzettend trots op de app die we hebben voor Android en Apple zodat als je met gezin op vakantie gaat je overal kan luisteren naar Aldiana Radio.” Aldus Nick. 

 

Maandag t/m vrijdag.

 07:00 – 09:00 Non Stop Ochtendshow

09:00 – 10:00 De Classics

10:00 – 13:00 Nick Velderman

13:00 – 16:00 Barry Brand

16:00 – 18:00 Non Stop Middagshow

 Weekend

 12:00 – 15:00 Peter Hanegraaf

15:00 – 18:00 Dennis van Leeuwen

 Aldiana Radio is al sinds 2017 actief op de Aldiana resorts, waarbij de radio zender zorgt voor de muzikale beleving tijdens je vakantie. In de sauna, het zwembad of bij de bar. Aldiana Radio zorgt voor de muzikale invulling. Waarbij het zelfde concept centraal staat. Vakantie voor de hele familie. Aldiana heeft verschillende resorts over heel de wereld. Zomers lekker naar Spanje of Italië en in de winter lekker skiën in Oostenrijk. 

 ldiana Radio Nederland is te ontvangen in het grootste deel van Noord Holland via DAB+ in Haarlem en omgeving op kanaal 6A, Zaandam en omgeving op 11B, en in Alkmaar en omgeving 8B, en via de app en website over heel de wereld.

 

 Aldiana Radio/Mediasite.TV