Medianieuws

Speciale Kassa uitzending op NPO1

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Veel steun voor petitie tegen inperken zendtijd Kassa en Radar | Show |  destentor.nl
De koelkast opentrekken voor de lunch. Keuzes maken. De beste watersportartikelen aanschaffen. Keuzes maken. De tofste stuntstep voor op het schoolplein kopen? Keuzes maken. Keuzestress is een dagelijks voorkomend fenomeen. Zeker in een wereld waarin het aanbod enorm is - en alsmaar blijft groeien. Herkenbaar voor veel gezinnen. Dagelijks lopen ze tegen dergelijke keuzes aan voor hun hobby's, levensstijl en smaak. Daarom gaat het BNNVARA-consumentenprogramma Kassa families helpen en doen waar het goed in is: producten testen.
 
Voorafgaand aan het nieuwe  seizoen reist Amber  in haar testmobiel het land door op zoek naar de beste keuzes voor een gezin dat centraal staat. De eerste bestemming is Gelderland, waar Amber de familie Beerthuis gaat helpen om verschillende producten op hun wensenlijst uitproberen. Niet alleen zij, maar ook de experts duiken het veld in en zetten hun argumenten per product op een rijtje. Van ijskoffie tot stuntsteps en van supboards tot vegetarische filet americain!. De keuze is reuze, maar wat is de beste koop? Daarom Kassa; Test Case: alles om het leven nét een stukje makkelijker te maken.

Testen met de familie Beerthuis

De familie Beerthuis is een gezin van vier bestaande uit vader Benjamin Beerthuis (50), moeder Simone Beerthuis (47) en dochters Julia (15) en Eva (11). De familie woont in Gorssel en ieder van hen houdt zich bezig met hun eigen hobby's. En daar hebben ze de juiste spullen voor nodig. Ze hebben de hulp van Kassa ingeroepen om de beste producten te vinden.

Meest duurzame, goedkope en gebruiksvriendelijke keuzes

Benjamin wil graag het beste en meest stabiele supboard die in de omloop is. Simone wil zich graag verdiepen in de sterrenhemel boven ons, maar met welke app? Dochter Julia wil graag weten welke ijskoffie het beste uit de test komt en Eva wil de show stelen met de coolste stuntstep. Kassa; Test Case helpt om de meest duurzame, goedkope en gebruiksvriendelijke keuzes te maken.  Bekijk hieronder de promo.
 
De speciale uitzending van Kassa; Test Case zie je zaterdag 21 augustus om 19:05 uur bij BNNVARA op NPO 1.
BNNVARA/MEDIASITE.TV