Medianieuws

Sander Lantinga en Coen swijnenberg mogelijk naar Joe

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 Sander Lantinga en Coenswijnenberg naar verluidt naar Joe

Radio-jocks Coen Swijnenberg (43) en Sander Lantinga (46) zijn in gesprek met JOE over een mogelijke overstap naar de nieuwe radiozender van DPG.

De twee zijn in beeld om in de ochtend weer vijf dagen in de week samen radio te gaan maken. Dat melden verschillende bronnen aan het AD

JOE is nieuw op de radio in Nederland. De zender is sinds 1 september de tweede van DPG Media naast Qmusic en brengt hits uit de jaren zeventig, tachtig en negentig van de vorige eeuw. Het station bevindt zich in een opstartfase waarbij verschillende Qmusic-DJ’s tijdelijk op de zender te horen zijn. Vorige week werd bekend dat radio-dj Dennis Ruyer overstap van Radio 538 naar JOE. Hij zal er vanaf januari 2024 elke werkdag van 10.00 tot 13.00 uur zijn programma maken.

 Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben een lange geschiedenis op de radio, eerst op 3FM en sinds 2015 bij Radio 538 van Talpa. Vorig jaar kwam er tot hun beider teleurstelling na zestien jaar een einde aan hun dagelijkse Coen & Sander Show. De twee gingen samen wekelijks verder met een uitzending op vrijdag, maar maken sinds die beslissing van de leiding soloradio: Swijnenberg van maandag tot en met donderdag met een lunchprogramma op Radio 538, Lantinga in de middag op Radio Veronica. Laatstgenoemde zender werd in april van dit jaar overgenomen van Talpa Network door de Mediahuis.

Een woordvoerder van JOE laat weten: ,,Coen en Sander zouden goed bij JOE passen, maar we doen geen uitspraken over gesprekken die achter de schermen plaatsvinden. Als iets definitief is, maken we dat bekend door middel van een mooi persbericht.”

AD/MEDIASITE.TV