Medianieuws

Toine van Peperstraten deze week op plek van Dennis Ruyer op JOE

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ex Radio Veronica jock Toine van Peperstraten (56) is deze week te horen op de plek die Dennis Ruyer (51) eigenlijk zou gaan vullen bij radiozender JOE.

Dat blijkt uit de programmering die de nieuwe zender online heeft staan.De voormalig sportpresentator begon eerder deze maand al bij JOE met zijn eigen programma, hij presenteert elke vrijdagmiddag de JOE Top 40 Nummer 1 Hits. Hierin draait hij een selectie van de beste nummer 1-hits uit de geschiedenis van de Top 40. Hoelang hij de doordeweekse lunchshow voor zijn rekening neemt, is nog niet bekend.

Dennis zou eigenlijk in januari starten met het programma, maar kwam vlak daarvoor terug op zijn keuze om te verhuizen van Radio 538 naar JOE. 'Om maar even een metafoor uit de kast te halen: ik had een crush op een andere vrouw, maar Radio 538 is toch mijn grote liefde', schreef hij daarover op Instagram.

JOE gaf toen het nieuws bekend werd aan 'onaangenaam verrast' te zijn, en is nog bezig met definitieve vervanging. Vorige week was tijdelijk Timur Perlin te horen op het tijdslot van 10.00 tot 13.00 uur op JOE. Timor nam vorig jaar afscheid van NPO 3FM en hintte toen al op een overstap naar JOE, maar tot op heden is het hierover verder stil gebleven. Toine van Peperstraten was tot afgelopen zomer werkzaam als inval jock bij Radio Veronica. Het station waarin 2003 het programma Ook Goeiemorgen presenteerde en later in het weekend typische Toine.

RTL BOULEVARD/MEDIASITE.TV