Medianieuws

Fox gaat per november verder als Star Channel

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

FOX WORDT STAR CHANEL

The Walt Disney Company onthult in Vlaanderen en Nederland een nieuwe naam en een nieuwe visuele identiteit voor de tv-zender FOX.

/Vanaf 1 november zal FOX verder gaan onder de naam STAR Channel. Het kanaal blijft de nummer één seriezender en de thuisbasis van hoogstaande entertainment zoals we dat van FOX gewend zijn.

STAR Channel heeft als missie om de beste actie, drama, horror en komedie series van toonaangevende studio’s te blijven uitzenden, waaronder favorieten zoals "Hudson & Rex", "Below Deck" & "Chucky". Daarnaast start de zender op korte termijn met meerdere nieuwe titels. STAR Channel trapt af met de epische nieuwe horrorserie "FROM" (van de makers van onder andere LOST & The Game of Thrones), later in het seizoen volgen meer nieuwe series waaronder "Robyn Hood" & "The Goodship Murder". 

 FROM

 Na het overweldigende succes van elf seizoenen ‘The Walking Dead’ op FOX werd het hoog tijd voor een nieuwe bingewaardige horrorserie op de zender. Met de rebrand naar STAR Channel is dit het ultieme moment om fans te trakteren op een nieuw en angstaanjagend spektakel. FROM is vanaf 6 november te zien op STAR Channel.

 In FROM worstelt het echtpaar Jim (Eion Baley) en Tabitha Matthews (Catalina Sandino Moreno) met de nasleep van een persoonlijke tragedie. Samen met hun twee kinderen stranden ze tijdens een roadtrip met hun camper in een spookachtig stadje, na de Sherrif Boyd (Harrold Perrineau)  om hulp en richting te hebben gevraagd blijken ze rondjes te rijden en telkens op dezelfde plek uit te komen. Het mysterieuze stadje laat eenieder die het betreed namelijk niet meer gaan. Terwijl de onvrijwillige bewoners hun uiterste best doen om een gevoel van normaliteit te behouden en een uitweg zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omringende bos zien te overleven - inclusief de angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.

Kijk FROM vanaf 6 november elke maandag om 21:00 uur met een dubbele aflevering op STAR Channel.

Over STAR Channel

De rebranding van STAR Channel volgt het creatieve pad van tien jaar FOX. De inspiratie werd geboren uit het logo van het STAR-icoon, dat is uitgebreid op de centrale 'cut' van het logo om het een gevoel van beweging te geven en te transformeren in een vallende ster. Dit helpt bij het vormen van het ontwerpverhaal rond het merkpakket, waardoor een onderscheidend ontwerp ontstaat dat de weg verlicht voor kijkers naar de beste entertainmentinhoud en storytelling en naar toonaangevende series en favoriete shows. STAR Channel behoudt zijn positie in de elektronische programmagids (EPG) van de zenders.

* De inhoud op het streamingplatform van STAR op Disney+ en het lineaire kanaal STAR Channel zal verschillen.

Over FROM

FROM is gecreëerd en geproduceerd door John Griffin (Crater), geregisseerd en geproduceerd door Jack Bender (Lost, Game of Thrones, Mr. Mercedes) en geproduceerd door Showrunner Jeff Pinkner (Fringe, Alias, Lost). De cast bestaat uit Harold Perrineau, Eion Bailey, Catalina Sandino Moreno, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He (The Good Doctor), Chloe Van Landschoot, Shaun Majumder, Corteon Moore (Utopia Falls), Pegah Ghafoori, David Alpay (Castle Rock), Elizabeth Saunders (Clarice), Elizabeth Moy en Avery Konrad.

FROM wordt ook geproduceerd door Josh Appelbaum, André Nemec, Pinkner & Scott Rosenberg voor Midnight Radio, en Anthony en Joe Russo en Mike Larocca voor AGBO. Adrienne Erickson van Midnight Radio is co-uitvoerend producent. FROM is een coproductie tussen MGM+ Studios en Amazon's Pan-English scripted TV en wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution

 

Disney/Mediasite.tv