Medianieuws

RTL gaat in zee met de producent van Eva Jinek

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De talkshows van Beau van Erven Dorens en Eva Jinek op RTL 4 worden straks door één producent gemaakt.

RTL heeft ervoor gekozen om de samenwerking met Blue Circle op de late avond te beëindigen en door te gaan met de producent van Jinek: PilotStudio, bevestigen directeuren Peter van der Vorst en Sven Sauvé.

De talkshows van Beau van Erven Dorens en Eva Jinek op RTL 4 worden straks door één producent gemaakt. RTL heeft ervoor gekozen om de samenwerking met Blue Circle op de late avond te beëindigen en door te gaan met de producent van Jinek: PilotStudio, bevestigen directeuren Peter van der Vorst en Sven Sauvé.

,Dat is geen leuk gesprek, maar ze begrijpen het wel”, aldus Van der Vorst in De Telegraaf over het stoppen met Blue Circle. ,,Toen we goed met Eva in gesprek waren, kwam het al snel op de rol van haar producent. Die is natuurlijk onderdeel van haar succes, zij zijn echt een twee-eenheid.”

RTL en Blue Circle werken al jaren samen op de late avond. Eerst voor Humberto Tans RTL Late Night, later met Twan Huys en Art Rooijakkers’ Zomer met Art en nu met Beau.

De talkshows van Beau en Eva krijgen straks in ieder geval niet dezelfde naam. ,,Zoals dat er nu naar uitziet niet”, aldus Van der Vorst.

AD/MEDIASITE.TV