Medianieuws

Oudejaarsconference Guido Weijers ook dit jaar weer te zien bij RTL 4

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

https://images.prismic.io/rtlnl/3acbffaa-7419-4dbe-aae0-b5cc3c3ab1f3_RtlPeterGuido+0005+2.jpg

Op 31 december om 20.00 uur kan iedereen lachend het jaar uit met cabaretier Guido Weijers, hij verzorgt dan wederom De Oudejaarsconference voor RTL 4.

Het is inmiddels de 11e keer dat Weijers het jaar afsluit op TV. Nog nooit eerder deed een cabaretier dat in NL.

Guido Weijers: “Er is dit jaar weer zoveel ellende dat ik heb besloten dat we wel een lach kunnen gebruiken, op oudejaarsavond bij RTL 4 zal er een geweldige show te zien zijn." Over zijn record zegt hij: “Het is een eer dat ik al zo vaak het jaar op TV heb mogen afsluiten. Zo’n record doet je ook terugblikken. Kunnen grappen uit m’n vorige shows niet meer of zijn ze juist extra actueel? Het zijn spannende tijden. Daardoor is een avond lachen bevrijdender dan ooit."

Peter van der Vorst, directeur content RTL: "Guido is niet voor niets recordhouder met de meeste oudejaarsconferences op TV.  Hij weet de Nederlandse kijker altijd weer te verrassen met zijn originele inzichten over de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar. 2022 wordt gekenmerkt door crisis en polarisatie op allerlei vlakken. Daarom is het misschien wel belangrijker dan ooit dat op 31 december de druk even van de ketel gaat. De humor van Guido gaat ons daar zéker bij helpen.”

Op dit moment toert cabaretier Guido Weijers door het hele land met de try-outs voor 'De Oudejaarsconference 2022'. Guido: "We zijn elke avond in de theaters aan het repeteren, schaven en bouwen. Inmiddels heb ik mooie verhalen geschreven en wordt er hard gelachen om de actualiteiten.''

Dit jaar komt de show vanuit Theater De Maagd in Bergen op Zoom. Een prachtige oude kerk, omgebouwd tot theater.

“Ik heb er al tweemaal eerder andere shows opgenomen en dat was steeds echt een feest.” ‘Guido Weijers: De Oudejaarsconference 2022’ is op 31 december om 20.00 uur bij RTL 4 en wordt geproduceerd door Loens Media BV.

RTL /MEDIASITE.TV